Fizioterapija

OBVESTILO:

Obveščamo vas, da se bo do nadaljnjega fizioterapija Mengeš izvajala v Zdravstvenem domu Domžale. Vsi pacienti, ki imate že potrjeni termin za fizioterapijo Mengeš prosimo, da se ob dogovorjenem terminu zglasijo na fizioterapiji Zdravstvenega doma Domžale. Več informacij prejmete na telefonski številki 01 7245 105 , in sicer v ponedeljek in torek od 12.00 do 19.00 ter sreda, četrtek in petek 6.30 do 14.00.

Fizioterapevtske storitve izvajamo v ZD Domžale in ZP Mengeš.

V  fizioterapevtski ambulanti na podlagi prejetega delovnega naloga izvajamo fizioterapevtsko zdravljenje akutnih in kroničnih bolezni gibalnega sistema, rehabilitacijo popoškodbenih stanj ter predoperativno in pooperativno rehabilitacijo. Letno v ambulanti ZD Domžale obravnavamo okrog 3100 primerov. Pri svojem delu uporabljamo različne tehnike in metode ter vam v okviru male, srednje ali velike fizioterapevtske obravnave nudimo sledeče fizioterapevtske storitve:


Naročanje

Za storitev fizioterapije se je potrebno naročiti, in sicer:

Na fizioterapijo vas z delovnim nalogom napoti vaš izbrani osebni zdravnik ali specialist.

NA PRVI OBISK FIZIOTERAPIJE SE LAHKO NAROČITE:

 • osebno na informacijah ZD Domžale vsak delovni dan med 6:00 in 20:00 uro
 • po pošti na naslov Zdravstveni dom Domžale - Fizioterapija, Mestni trg 2, 1230 Domžale. (*Prosimo, da v tem primeru naročanja preko pošte delovnemu nalogu priložite list, kjer zapišete ali želite storitev opravljati  v ambulanti Domžale ali Mengeš).

  V skladu z Zakonom o pacientovih pravicah (ZPacP) in Pravilnikom o naročanju in upravljanju čakalnih seznamov ter najdaljših dopustnih čakalnih dobah, ki zahtevata, da se pacienta na čakalni seznam uvrsti po prejemu originalne napotne listine, se za naročanje na prvi obisk v fizioterapiji uporablja le naročanje po pošti oziroma osebna oddaja delovnega naloga, naročilo preko telefona ali e-pošte posledično ni mogoče.

  Za prenaročanje in informacije že naročenim pacientom ter informacije o naročanju in okvirnih terminih, ki jih najdete tudi na naši spletni strani smo vam sicer na voljo tudi:

 • preko telefona na številki (01) 7245 161 vsak delovnik med 10.00 in 12.00 uro,
 • elektronske pošte fizio@zd-domzale.si

  Paciente prosimo, naj skrbno spremljajo datum izdaje delovnega naloga, ker je njihova veljavnost omejena in sicer za stopnjo nujnosti:
  - ZELO HITRO: 7 dni od izdaje delovnega naloga,
  - HITRO in REDNO: 21 dni od izdaje delovnega naloga.

INFORMACIJE ŽE NAROČENIM PACIENTOM

Zaradi lažje organizacije dela v ambulanti pričakujemo, da na terapijo prihajate točno in redno, vsako morebitno odsotnost pa sporočite osebno, po telefonu (01) 7245 103 ali preko e-maila fizio@zd-domzale.si

V primeru opravičenega izostanka vas bomo razporedili na prvi prosti termin. V primeru izostanka iz neopravičenih razlogov pa vas bomo skladno z ZPacP in Pravilnikom umaknili iz čakalne vrste.

Cenik samoplačniških fizioterapevtskih storitev