Otroški in šolski dispanzer Domžale

V Otroškem dispanzerju skrbimo za celovito zdravstveno oskrbo otrok in mladostnikov do osemnajstega leta starosti. Vsi zdravniki tega dispanzerja smo specialisti pediatrije, vsi sprejemamo in obravnavamo otroke od rojstva do do vključno osemnajstega leta. Skupaj z medicinskimi sestrami in drugim osebjem se vsakodnevno trudimo za čim boljšo oskrbo otrok. 

S sistematskimi pregledi spremljamo njihov razvoj, izvajamo cepljenja po predpisanem programu imunoprofilakse in dodatna neobvezna cepljenja. Ob bolezenskih stanjih izvajamo diagnostiko in zdravljenje. 

Naročanje

V ambulante otroškega dispanzerja pri izbranih zdravnikih se lahko naročite osebno v ordinacijskem času ambulante, po telefonu, po pošti in preko e-pošte. V primeru, da se vam na klic ne oglasimo, vas naprošamo za strpnost in razumevanje.

Za pregled v ambulanti, posvet z zdravnikom, izdajo receptov, napotnic in druge zdravstvene dokumentacije se je potrebno naročiti, in sicer:

OSEBNO v ordinacijskem času ambulante (poiščite pri posameznem izvajalcu)

PO TELEFONU v ordinacijskem času ambulante (poiščite pri posameznem izvajalcu)

PREKO ELEKTRONSKE POŠTE  (poiščite pri posameznem izvajalcu)

PO NAVADNI POŠTI na naslov

Zdravstveni dom Domžale, Otroški in šolski dispanzer, Mestni trg 2, 1230 Domžale.

 

Otroka na pregled pripeljite k njegovemu izbranemu pediatru. Za pregled pri pediatru se je potrebno vedno naročiti, razen v primeru nujnega stanja otroka. 
Naročeni otroci imajo prednost pred nenaročenimi (izjema so le nujni primeri). 
Le v nujnih primerih je vašega otroka dolžan pregledati neizbrani pediater.
V času odsotnosti otrokovega zdravnika je zagotovljeno nadomeščanje v njegovem delovnem času.

Za naročanje novorojenčkov na prvi pregled v posvetovalnici pokličite dipl. babico Mojco Nartnik Meglič na tel. številko: 051 217 946

Pomembne informacije
Recepte za stalno terapijo in ne-nujne napotnice izdaja le otrokov izbrani zdravnik.

V primeru komunikacije po elektronski poti, ima ambulanta za odgovor po tej poti 3 dni časa, zato vas obveščamo da komunikacija na takšen način ni namenjena podajanju mnenj in nasvetov za akutne zdravstvene težave. Kar se tiče osebnih podatkov, pa vsebina elektronske pošte ni varovana.

Uporabne povezave
Osnovne informacije o cepljenju in cepivih

Cepljenje nosečnic proti oslovskemu kašlju