Obvestila

OBVESTILO O NOVEM NAČINU DELA ZD DOMŽALE

Petek, 13. marec 2020

Obveščamo vas, da smo v Zdravstvenem domu Domžale iz previdnosti do širjenja okužbe z novim koronavirusom, spremenili način dela, sicer:

1. S ponedeljkom 16.03.2020 zapiramo vse dislocirane enote Zdravstvenega doma Domžale, tako ambulante družinske medicine, ambulante za šolske in predšolske otroke, kot tudi zobozdravstvene enote. To pomeni, da bodo do nadaljnjega te ambulante delovale v centralni zgradbi Zdravstvenega doma Domžale, Mestni trg 2, 1230 Domžale.

2. Organizirali smo poseben režim vhoda za paciente, ki je omejen le na glavni vhod na severni strani. Vstop bo možen le posamično. Vsak pacient bo triažiran po protokolu vključno z merjenjem telesne temperature in nato usmerjen v ustrezno ambulanto. Vsi pacienti z okužbo dihal bodo obravnavani v ločeni ambulanti, tako za otroke kot za odrasle.

3. Začasno smo ukinili izvajanje preventivnih pregledov, katerih seznam si lahko ogledate na povezavi: Seznam preventivnih pregledov

V trenutni situaciji vas prosimo za strpnost in razumevanje, saj samo na tak način dela lahko zaščitimo naše uporabnike.