KDO SMO IN KAJ NUDIMO?

Zdravstveni dom Domžale je 7 največji zdravstveni dom v Sloveniji, letos zaposlujemo že skoraj 400 sodelavcev. Pokrivamo območje 5 občin (Domžale, Trzin, Mengeš, Lukovica in Moravče) in preko 60.000 prebivalcev. Poleg glavne stavbe v Domžalah imamo zdravstveno postajo v vsaki od občin. Zagotavljamo vse dejavnosti osnovnega zdravstvenega varstva. Imamo tudi močno diagnostično in specialistično dejavnost - sodoben laboratorij, RTG, UZ, diabetološko, antikoagulantno, pulmološko in fiziatrično ambulanto, veliki integrirani center za krepitev zdravja ter velik tim fizioterapije. Imamo tudi razvojno ambulanto s centrom za zgodnjo obravnavo otrok in centra za duševno zdravje za otroke in mladostnike ter za odrasle. V odlično opremljeni službi NMP imamo zaposlene stalne zdravnike specialiste urgentne medicine. Že drugo leto izvajamo nujne intervencije na srečevalni način z ekipo VUZ-a (zdravnik in reševalec) in dvema mobilnima enotama NRV (diplomirani zdravstvenik in zdravstveni reševalec), kar prinaša zelo dinamičen in učinkovit način dela.

Kot delodajalec smo zelo fleksibilni, prisluhnemo predlogom in potrebam zaposlenih, skrbimo za dobro delovno okolje in dobre odnose med zaposlenimi.

Delovne obremenitve zmanjšujemo z uvajanjem novih konceptov telekomunikacijskih in informacijskih rešitev, pospešeno uvajamo digitalizacijo zdravstvenih kartonov. Naš moto je, da nam mora tehnologija olajšati delo povsod tam, kjer je le možno. Zaposlene imamo tudi dodatne medicinske sestre za administrativno razbremenitev ambulant.

Vabimo vas v stimulativno okolje, v katerem boste imeli veliko možnosti za strokovno napredovanje, v okolje kjer so odnosi med zaposlenimi odlični in kjer je strokovnost na prvem mestu. Zagotavljamo samostojnost in fleksibilnost pri organizaciji dela ambulante, podpiramo nove ideje, predloge in proaktivno sodelovanje pri razvoju dejavnosti. Želimo približati dostopnost vseh storitev na primarni ravni čim bolj tudi v lokalno okolje in okrepiti naše zdravstvene postaje.

V kolikor smo v vas zbudili zanimanje in bi želeli pridobiti več informacij ali se oglasiti pri nas osebno, nas o svojem zanimanju prosim obvestite na naslov kadrovska@zd-domzale.si ali po telefonu 01 7245 177 (Kadrovsko-pravna služba, ga. Vesna Novak).

Vabimo vas, da si v nadaljevanju ogledate informacijo o aktualnih razpisih za prosta delovna mesta.

Veselimo se sodelovanja z vami in vas lepo pozdravljamo.

POMEMBNO

Prosimo, da pri oddaji vsake prošnje na prosto delovno mesto, obvezno dopišete registrsko številko razpisa - v ta namen je spodaj tudi navedena. Tako lahko vlogo umestimo k pravemu razpisu.

Hvala za upoštevanje navedenega.

Trenutno ni nobenega razpisanega delovnega mesta.